Om träningsstudion

FLOWKarlstad är ett komplett träningscenter på ca. 250 nyrenoverade kvadratmeter. FLOW består av:

Poledance-salen
Karlstads största Poledance-sal! Salen är på hela 85 kvm med upp till 4 meter i takhöjd och stänger i varierande höjd, material och omkrets, allt för att du som elev ska kunna hitta din favorit. I salen finns 8 stänger vilket lämnar gott om utrymme att ta ut svängarna ordentligt, varje elev har omkring 10 kvm bara för sig själv!
Stängerna är i ett stycke, d.v.s. inga skarvar, och sitter fastmonterade i både golv och tak för högsta säkerhet.

Öppna salen
I vår öppna sal, som är ca 55 kvm, hålls klasser som Chair dance, Yoga m.m. Salen är avlång med trägolv och en lång spegelvägg längst med hela kortsidan och god ventilation. Här finns även två Poledance-stänger som sitter fastmonterade i taket men som går att skjuta undan då hela utrymmet behöver användas. De två stängerna är bokningsbara för våra elever för egen träning alla tider under veckan då det är klasser på studion och personal på studion.

Gymrummet
I vårt nybyggda gymrum som är ca 45 kvm stort är golvet klädd med Judomattor för mjuk och skön känsla. Vi har träningsredskap så som hantlar, skivstänger, pilatesbollar, TRX-band, crosstrainer, balansbräda, ribbstol, chinsfäste m.m. I gymrummet kan du som elev på FLOWKarlstad träna på egen hand i en personlig och varm miljö och även ta hjälp av våra licensierade Personliga tränare för att få ännu mer ut av din träning.

Kurser
Kurser innebär ett antal regelbundna klasser som man bokar tillsammans på en gång. T.ex. Pole dance-kurser innebär 8 träningstillfällen, samma dag och tid, i 8 veckor i följd. Kurser är till för att kunna bygga på det gruppen gjorde gången innan och för att instruktören enkelt ska veta vilka övningar och steg som redan gåtts igenom och kunna bygga vidare på detta.

Klasser
Klasser kallas de lektioner som fungerar med drop-in eller gång-för-gång bokning. Bokning sker i vårt bokningssystem och bokade elever har alltid företräde, men drop-in är välkommet. Detta gäller t.ex. dans, yoga eller styrketräningsklasser.

Personlig träning / Privatlektioner
För att få ut det mesta möjliga av din träning finns även möjlighet att boka personlig träning eller privatlektioner med din favoritinstruktör eller våra duktiga licensierade Personliga tränare. Som medlem har du 20% rabatt på samtliga privatlektioner/personlig träning.

Omklädningsrum med badrum och dusch
Hos oss finns även ett nytt och fräscht omklädningsrum med nybyggda duschar och badrum.

KARLSTADS ROLIGASTE TRÄNINGSKLUBB FÖR TJEJER!