SaraLumholdt_IdaRosen_FLOWsthlm

Med ett gemensamt fokus på träning där individen står i centrum, med personliga mål och anpassad motivation, ville vi skapa ett hälsocenter där man känner att man alltid blir sedd, även då man är i en grupp.

Säkerhet var också en viktig faktor och resan började med gemensam utbildning på bl.a. SAFE, Scandinavian Academy for Fitness Education, en grundläggande teoretisk utbildning inom träning och hälsa inkl. t.ex. hjärt- och lungräddning, samt grundläggande utbildning som instruktörer i just Pole fitness via Amerikanska XPERT.

Tanken bakom Flow är att du som individ ska ha möjlighet att få hjälp att framför allt hitta det roliga i din träning! Den där sista motivationen som kanske saknas och är svårt att få fram själv på ett klassiskt gym, handen på hjärtat, hur spännande är det egentligen i längden att flytta pinnen från 5 till 5,5 kilo i den där maskinen på gymmet?
Vi hjälper dig att hitta egna mål där vi framför allt fokuserar på din insida, vad vill DU klara av? Stå på händer för första gången i ditt liv, göra en kullerbytta, hänga i en arm från en stång eller bli rörligare, kanske till och med komma ner i spagat?

Flow är inte där för att drastiskt förändra eller bli ditt liv, men gärna en del av det. Du får självklart vara hos oss 7 dagar i veckan, men du är precis lika välkommen när det passar dig.

Vi ser som en stor självklarhet att vara lyhörda och anpassningsbara, allt för att våra medlemmar ska få ut det mesta av sin närvaro hos oss. Det kan handla om allt från att ta in nya träningsformer i den mån det finns möjlighet till att byta tvålsort i badrummet.

Vi båda älskar verkligen det vi gör, och förhoppningen är inte att denna verksamhet ska göra oss rent ekonomiskt oberoende på något sätt, utan att ha en möjlighet att sprida det som redan berikar våra liv så oerhört och kunna fortsätta träna och utvecklas med människor omkring oss som vill och strävar mot samma sak!

Vi hoppas att du kan hitta något som passar dig i vårt utbud och varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål!

Varma hälsningar Ida Rosén & Sara Lumholdt