Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Nytt samarbete! - FLOWKarlstad Poledance & Träningsklubb

29 November tävlade jag, Ida Rosén – ägare och huvudinstruktör på FLOWKarlstad, i Svenska mästerskapen i Pole dance.
Det här var absolut inte något som var planerat, snarare tvärtom. Efter att ha skadat min axel i början av sommaren när jag sköt lerduvor och på grund av att jag lägger ner i princip all min tid på mina elever så har helt enkelt min egen träning hamnat lite i skymundan de senaste två åren och min utveckling har helt enkelt stannat av och mycket utav den styrka jag haft hade försvunnit.

Men ibland behöver man helt enkelt en spark i baken och min kollega Sara lyckades övertala mig att söka till årets SM och jag kom med, vilket jag fick reda på ca. 6 veckor innan själva tävlingen. Jag blev så klart nervös och undrade om min kropp skulle orka, framför allt var jag orolig över min skadade axel och insåg snabbt att det absolut inte skulle gå att bara ”köra på” och börja hårdträna Pole om jag dessutom skulle orka hålla alla mina klasser under tiden.

Så jag kontaktade min vän och den fantastiskt duktiga Personliga tränaren Wictoria ”PT-Wicci” Bräck för att be om hennes hjälp. Det är helt klart det bästa jag har gjort!
Vi träffades först för en konsultation, vi gjorde enklare övningar utan större belastning och Wicci analyserade mig och min kropp, styrkor och svagheter och planerade sen ett upplägg baserad på detta. Vi tränade 2 gånger i veckan, men eftersom hon visste att jag också behövde orka med själva Pole-träning var det inte hårda eller ”jobbiga” pass, det kändes alltid så skönt att gå dit!

Ganska snabbt märkte vi hur stabiliteten kom tillbaka i axlar och bål och jag måste erkänna att jag själv blev extremt positivt överraskad över hur mycket starkare jag började känna mig och framför allt: Under hela perioden jag tränade med Wicci hade jag ALDRIG ont!

Trots att jag är instruktör själv var det så otroligt skönt att ha någon så kunnig som kunde läsa mig så rätt och på ett seriöst och respektingivande sätt fick mig att noggrant genomföra varenda liten övning utan att fuska eller hoppa över något.

En liten bonus som jag varken strävade efter eller tänkte så mycket på var att jag, trots att jag tyckte att vi hade fokuserat mest på armar och axlar, kände mig lite ”tightare” efter dessa få veckor! Kroppen reagerade direkt på att få variation i träningen och så smög magrutorna fram lite tydligare igen, det klagar jag inte alls på inför en solsemester över julen! 😀

Nu startar vi ett samarbete med Wicci och hennes egna träningsstudio PThörnan som ligger uppe på Kvarnberget. Vill du också komma i ditt livs form, bli starkare eller kanske bara få en nytändning? Kontakta oss för ett bra erbjudande hos Wicci! Info@FLOWKarlstad.se