Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol12/g9/xyc9v2qaphswl3e/flowkarlstad.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Vill du bli Pole fitness-instruktör? - FLOWKarlstad Poledance & Träningsklubb

Vill du bli instruktör på Karlstads mest seriösa Pole fitness-studio?

På bara ett år har vi nu upp emot 100 kursdeltagare varje termin, vilket gör oss till Karlstads mest populära Pole fitness-studio och intresset bara fortsätter att öka! Därför söker vi nu utökning bland våra pole fitness-instruktörer, blir det kanske du?

Vi är den enda studion i Karlstad som lever upp till internationella standars och vår studio är som första och enda studio i Skandinavien godkänt av det starkt etablerade Amerikanska utbildningsvarumärket ElevatEd Education. Detta innebär bland annat:

  • Permanenta, fixerade stänger som är ett och samma stycke för högsta säkerhet (Att i utbildningssyfte och på en studio endast använda billigare, monterbara stolpar i flera delar som tryckmonteras mellan golv och tak kan vara livsfarligt)
  • Gott om utrymme mellan stängerna – minst 1,8 meters avstånd för att säkert kunna träna utan risk för krockar
  • Minst 3 meters takhöjd för att med korrekt teknik kunna lära ut och träna på mer avancerade övnignar som klättring etc.

Att vara en godkänd ElevatEd studio gör även att vi får möjlighet att ta hit deras kvalitativa och seriösa utbildningar för Pole fitness-instruktörer, ledda utav världens bästa Pole fitness-utövare och instruktörer. Denna utbildning kommer samtliga nuvarande instruktörer på FLOWKarlstad att gå i början utav Mars 2015 för internationellt välkända Marlo Fisken. Detta är en otroligt hög kvalitetsstämpel på vår studio och våra instruktörer. Våra elever ska alltid känna sig trygga med att våra instruktörer har uppdaterad kunskap och teknik och lär ut övningar på ett säkert och skonsamt sätt. Hos oss är det aldrig en tävling vem som kan flest trick eller vem som klarar av något snabbast, vi fokuserar på säkerhet, kroppskontroll och trygghet. Vi ska imponera på oss själva i första hand, inte någon annan eller Instagram.
Studion ägs och drivs av Sara Lumholdt och Ida Rosén som både är certifierade Xpert Pole fitness instruktörer samt utbildade genom SAFE Education i träningslära och anatomi. Detta gör att kursplaner och utbildningsmaterial är anpassat efter gedigen kunskap och förståelse för kropp och anatomi och med ett seriöst säkerhetstänk.

Vi söker dig som kanske tidigare arbetat som träningsinstruktör, du får gärna ha utbildning inom träningslära och erfarenhet av utlärning med god pedagogisk förmåga. Erfarenhet inom poledance/polefitness är inte ett måste, men självklart ett plus, god fysik och träningsvana är nödvändigt. Du ska ha respekt för kroppen och förstå att det inte finns några genvägar när det gäller träning, fusk och slarv leder lätt till skador, något du självklart inte vill riskera att utsätta dina elever för. En otroligt fördel är om du har möjlighet (till självkostnadspris) att delta på ElevatEd Training utbildningen vi håller i Stockholm 6-8 Mars.

Vill du veta mer eller ansöka, skicka mail till oss på Info@FLOWKarlstad.se och märk med POLE INSTRUKTÖR